لیست اختراعات مهدي پورهاشمي
گوجه فرنگي ماده اوليه و اصلي اين محصول مي باشد و پس از شستشو و دانه گيري و پوست گيري عمليات پخت بر روي آن صورت مي گيرد و پس از فرآيند حرارتي پخت و افزودن نمك تبديل به رب گوجه فرنگي مي شود اين رب گوجه فرنگي طي فرآيند خشك نمودن تبديل به پودر مي شود و پس از افزودن ليكوپن و تنظيم رطوبت آن توسط دستگاه قرص زن تبديل به قرص رب گوجه فرنگي مي شود و پس از آن در صورت نياز عمل خشك نمودن قرص ها و سپس بسته بندي آنها صورت مي گيرد.
شكلات بدون شكر و لاكتوز و گلوتن همراه با اينولين شكلات به دليل شكر موجود در اين محصول نه تنها افراد مبتلا به ديابت بلكه تمامي افراد سالم و حتي بدون پيش زمينه وراثتي در معرض تهديد ديابت، وجود لاكتوز نيز براي افرادي كه در بدن آنها آنزيم لاكتالوز ندارند، وجود گلوتن بر بيماران سلياكي قرار خواهند گرفت مي شود. لذا با حذف شكر و افزودن مواد كاملا گياهي همچون ريشه كاسني فراوري شده و ايزومالت و استويا با حفظ طعم آن به بهبود هر چه بيشتر اين محصول اقدام گرديد. تا كنون براي توليد محصولات رژيمي ديابتي تلاش هاي بسيار شده ،اما تنها عامل تغيير يافته، جايگزيني شكر با يك شيرين كننده مصنوعي مانند آسپارتام و يا ساخارين شيرين بوده است كه اين نوع شيرين كننده ها مضررات را براي مصرف كننده به دنبال دارند. در توليد اين محصول سعي شده است تا با حذف شكر , شير خشك فراورده اي بدون گلوتن,بدون لاكتوز ، سرشار از فيبر، پري بيوتيك وفاقد شيرين كننده هاي مصنوعي، شيرين شده با استويا و ايزومالت عرضه شود تا تمامي افراد جامعه بخصوص افراد مبتلا به اضافه وزن ،ديابت و سلياك با خيال آسوده از اين خوراكي استفاده كنند. Chocolate without sugar, lactose and gluten with inulin
انار ماده اوليه و اصلي اين محصول مي باشد و پس از شستشو و دانه گيري و پوست گيري عمليات پخت بر روي آن صورت مي گيرد و پس از فرآيند حرارتي پخت و افزودن نمك تبديل به رب انار مي شود اين رب انار طي فرآيند خشك نمودن تبديل به پودر مي شود و پس از افزودن سوربيتول و نمك و اسيد و تنظيم رطوبت آن توسط دستگاه قرص زن تبديل به قرص رب انار مي شود و پس از آن در صورت نياز عمل خشك نمودن قرص ها و سپس بسته بندي آنها صورت مي گيرد. و مي تواند بجاي كنسرو رب انار و در آشپزخانه هاي صنعتي و تهيه غذا ها از آن استفاده نمود.
موارد یافت شده: 3